Fick en väldigt bra kommentar angående förra inlägget som fick mig att tänka till. En vän skrev ”Va svårt det blev nu” och det är ju precis det jag inte vill att det ska vara…

Kommentaren fick mig att fundera, tanken är ju inte att man ska ligga sömnlös och fundera över trianglar och kurvor – är det så att jag krånglar till det? Hmmm…

Nä, jag hoppas inte det men jag vill gärna förtydliga hur och när de kan vara bra att ha i bakhuvudet. Om du och din häst går framåt eller håller sig på den nivån där du vill att ni ska vara så behöver du inte lägga så mycket energi på varken triangel eller kurva. Då har du säkert redan en balanserad triangel och positiv kurva. Eller som jag kommer återkomma till många gånger: if it´s not broken – don´t fix it. Med andra ord, börja inte stöka om det redan funkar bra. Det är när, och om, du vill förändra något eller om något gått galet som dessa kan komma till användning som guide eller hjälp till analys.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap