Om oss

VIVECA EWARDS

VIVECA EWARDS

Klinik- och rehabansvarig

Viveca Ewards, som driver verksamheten och mottagningen i Kungsbacka, har bred utbildning och erfarenhet inom området friskvård och rehabilitering av både häst och human. När hennes metod att behandla hästar med Equibodybalance och Equiband spred sig och började efterfrågas över hela landet beslöt hon sig att ansluta välutbildade och professionella terapeuter och tränare till konceptet så att fler hästar skulle kunna få hjälp. Välkommen att höra av dig för mer info. Vivecas CV

Mail: info@svenskhastrehab.se
Telefon: +46 (0)76 045 64 10

ANNA-KARIN TIBERG

ANNA-KARIN TIBERG

Evenemangsansvarig

Anna-Karin och hennes sambo Henrik äger gården i Kungsbacka där mottagningen och rehabavdelningen kommer vara inhyrda. Tillsammans driver de även Hästvårdsbutiken som erbjuder högkvalitativa produkter för din hästs välmående. Anna-Karin har länge varit verksam i hästbranschen inte minst inom hästhälsa.

Mail: hastvardsbutiken@gmail.com
Telefon: +46 (0)763 091 705

MARIA JOHANSSON

MARIA JOHANSSON

Ekonomiansvarig

Det är Maria som har full koll på bokföring och fakturering. Kontakta henne om du har några frågor kring betalning eller din faktura.

mail: faktura.svenskhastrehab@gmail.com
Tel: +46 (0)722 505 500

Våra anslutna terapeuter och tränare

TERAPEUTER

ANN-SOFI SUNDSTRÖM

ANN-SOFI SUNDSTRÖM

Equus Massage och Rehab. Enköping

Ann-Sofi har lång erfarenhet av hästar och behandling. Hon har ett nära samarbete med veterinärer i området och kan anlitas för utredning av dysfunktionell biomekanik, inpassning av Equiband samt lektioner i Equibodybalance. Läs mer om Ann-Sofis behandlingar och verksamhet här.

Mail: annsofi@equusmassage.se
Telefon: +46 (0)767-760 129

LOUISE VON ARRONET

LOUISE VON ARRONET

Louises Massage Häst och Människa. Växjö

Louise har varit verksam länge i branschen och erbjuder behandlingar både för häst och human med bland annat djupvåg och Equi-Tape. Louise kan anlitas för utredning av dysfunktionell biomekanik, inpassning av Equiband samt lektioner i Equibodybalance. Läs mer om Louise och hennes verksamhet här.

Mail: kontakt@louisemassage.se
Telefon: +46 (0)706–763 711

YVONNE KARLSSON

YVONNE KARLSSON

Yvonnes Häst- och Ryttarhälsa. Jönköping

Yvonne är utbildad Friskvårdskonsulent på ryttare och häst och kan anlitas behandlingar, för inpassning av Equiband samt lektioner i Equibodybalance. Viveca är Yvonnes mentor och de samarbetar ofta med hästarna. Läs mer om Yvonnes fina rehabresultat här.

Mail: Yvonneshastochryttarhalsa@gmail.com
Telefon: +46 (0)704–159 805

TRÄNARE

JANNICA WADELL

JANNICA WADELL

JW Sporthästar. Katrineholm.

Jannica är en flitigt anlitad och meriterad C-tränare i hoppning och hemma på gården har hon ofta fullt i stallet med utbildningshästar i olika åldrar. Hon har själv rehabiliterat egna och andras hästar med dysfunktioner både kroppsligt och mentalt med våra metoder. Jannica kan förutom träning anlitas för inpassning av Equiband, lektioner i Equibodybalance samt clinics. Läs mer om Jannica och hennes verksamhet här.

Mail: Flis1@hotmail.com
Telefon: +46 (0)760–438598

ÅSA FOGLÉ

ÅSA FOGLÉ

Åsa Foglé Dressyr. Alingsås.

Åsa har flertalet utbildningar inom träning och pedagogik, inte minst till ridlärare som hon även jobbat som i många år. Hon tävlar regelbundet sina två hästar varav den ena är mycket lyckat rehabiliterad med våra metoder. Åsa kan anlitas för inpassning av Equiband, lektioner i Equibodybalance samt dressyrträning och tömkörning med Equiband. Läs mer om Åsa och hennes verksamhet och tjänster här.

Mail: info@asafogledressyr.se
Telefon: +46 (0)735–141 174